Send til en ven   Udskriv27/6 2013 kl. 10:14
Send til en ven

HEL Udvikling udvider bemanding i både øst og vest

HEL Udvikling har ansat en ny Researcher, og har dermed en platform til nu at udvide med en managementkonsulent, der skal opbygge sin egen kundeportefølje i Østdanmark.


Af Amanda Højme Nielsen

For at understøtte væksten i HEL Udviklings aktiviteter inden for Search & Selection er Lene Piilgaard Sørensen ansat som Researcher med base ud fra Aarhus kontoret. Lenes opgaver er at understøtte HEL Udviklings managementkonsulenter, når der skal searches efter de bedst egnede kandidater til et job.

På baggrund af Lenes store erfaring inden for outplacement og jobrådgivning vil hun også arbejde med HEL Udviklings jyske outplacementaktiviteter.

Lene Piilgaard Sørensen er uddannet Cand. Comm. og har i de seneste 8 år arbejdet inden for HR og beskæftigelsesområdet. Lenes stærke kompetencer inden for kommunikation vil hos HEL Udvikling komme i spil på mange forskellige områder.


Forretningsorienteret managementkonsulent søges

På baggrund af en stigende efterspørgsel og ekstra ressourcer til at searche efter kandidater søger HEL Udvikling nu en forretningsorienteret managementkonsulent til at varetage salg  og gennemførsel af search & selection samt salg af outplacement i Østdanmark. For også at kunne gennemføre opgaver indenfor forretnings- og lederudvikling forventes det, at den nye managementkonsulent har en passende uddannelsesbaggrund og ledelsesmæssig erfaring.

Læs mere om jobbet på www.hel-udvikling.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35