Send til en ven   Udskriv16/11 2012 kl. 9:38
Send til en ven

Økonomidirektør søges

Den kapitalfondsejede virksomhed Focon Electronic Systems søger økonomidirektør.

Som økonomidirektør i Focon bliver du bl.a. en nøgleperson, der i samarbejde med direktøren og group management i Dallas, Texas, skal tilsikre den fortsatte globale konsolidering i branchen.

HEL Udvikling søger en økonomidirektør for Focon Electronics systems

Du bliver en nøgleperson, der i samarbejde med direktøren og group management i Dallas, Texas, skal tilsikre den fortsatte globale konsolidering i branchen. Du får det samlede ansvar for budgettering, rapportering og forecasting til det internationale hovedkontor. Samtidig har du ledelsen for en kompetent 5-mands afdeling, som fortsat skal coaches til bedre skrukturer og processer.

Af andre væsentlige opgaver får du al kontakt til revisor, bank, forsikring og andre finansielle interessenter. Du indgår i ledergruppen og har ugentlig sparring med den internationale koncern. Du har forståelse for det taktiske spil mellem en virksomhed og koncernen, og har samtidig en god brev forretningsforståelse, både fra en koncern og en mindre virksomhed. Du indgår i audits og due diligence processer.

Du bliver en del af et ungt ledertem, som efter en turnaround er ved at udvikle sig til en global spiller. Som person er du robust, jordnær, tålmodig og har høj grad af integritet. Du kan lide at have fingrene i maskinrummet, kan tale med alle og er ærekær omkring din faglighed. Du giver dine medarbejdere frihed under ansvar og har en coachende tilgang for at opnå gode resultater.

Læs hele jobopslaget på http://hel-udvikling.dk/?DocumentID=774&SubID=780

 

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35