Send til en ven   Udskriv9/1 2013 kl. 10:04
Send til en ven

Afdelingsleder til Process Engineering søges

Det rådgivende ingeniørfirma Process Engineering søger ambitiøs afdelingsleder til afdelingen i Aarhus. Som afdelingsleder bliver din hovedopgave at etablere og lede en helt ny afdeling fra bunden samt samle sætte det rigtige hold, som skal sikre virksomheden fortsat værdiskabelse.

HEL Udvikling søger for Process Engineering

Du bliver ansvarlig for at etablere og lede en ny afdeling fra bunden. Du skal stå for salget af konstruktionen og beregning af stålkonstruktioner og procesanlæg i den nordlige del af Jylland til virksomhedens kundesegment. Du vil få den nødvendige support fra hovedkontoret, både administrativt og fagligt, og du refererer til den adm. Direktør.

Af andre væsentlige opgaver kan nævnes, at du skal tilsikre at det høje faglige niveau fortsat høved og være garant for at Process Engineerings kultur bliver den børende fællesnævner i den nye afdeling. Du vil indgå i ledergruppen, som skal bestemme retningen for virksomheden. Du vil få både top- og bundlinje ansvar og derved sikre en kontrolleret vækst i afdelingen.

Du bliver en del af Danmarks bedste hold inden for projektering og design af procesanlæg med de førende virksomheder i Danmark.

Læs hele jobopslaget på http://hel-udvikling.dk/?DocumentID=774&SubID=783

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35