Derfor skal Twitter være en del af din virksomhedsstrategi

Derfor skal Twitter være en del af din virksomhedsstrategi

Twitter er det nye, hotte netværksevent, du ikke har lyst til at gå glip af. Brug Twitter som en aktiv del i din virksomhedsstrategi.

Amino formidler kapital til iværksættere

Iværksætterportalen Amino har nu lanceret endnu et produkt til iværksættere og mindre virksomheder. Produktet hedder Amino Kapital og kan hjælpe iværksættere og virksomheder med startkapital, lån og match med investorer.

7 tips til at finde en ny forretningsidé - og få succes med den

Brian Tracy hitter på best-seller listerne i USA med sin ekspertise i succes, motivation og selvhjælp. Her er 7 af hans tips til, hvordan man finder en ny forretningsidé.
Twitter - en uudnyttet mulighed for virksomheder

Twitter - en uudnyttet mulighed for virksomheder

I modsætning til Facebook, er Twitter endnu ikke nået ind under huden på særlig mange danske virksomheder – selvom flere udenlandske organisationer har stor succes med Twitter som en del af deres markedsførelse.

De sociale medier bygger bro mellem forbruger og virksomhed

Virksomheder, som tidligere markedsførte sig selv via TV, radio og aviser, rækker nu i højere grad ud til deres kunder og forbrugere via internettet og de interaktive muligheder, som de sociale medier byder på.
Et nyt værktøj til at finde vækstkapital

Et nyt værktøj til at finde vækstkapital

En ny søgemaskine lanceret af DVCA skal gøre det lettere for iværksættere og virksomheder at finde frem til de rette investorer.
Sociale medier fremmer kreativiteten

Sociale medier fremmer kreativiteten

Ny hollandsk undersøgelse peger på, at brugen af sociale medier på arbejdspladsen øger medarbejderes kreativitet.

6 byggesten til din forretningsplan

Der er mange måder at skrive en forretningsplan på. Her er 6 forslag til elementer, som din forretningsplan kan bygges op omkring.

Råd til før du går i gang med din forretningsplan

At udvikle en forretningsplan er en proces, som kræver opmærksomhed, målrettethed og justeringer undervejs. Læs her 4 gode råd, inden du går i gang.

Inspirerende udenlandske links til opstart eller køb af virksomhed

Søger du inspiration til din virksomhed, eller overvejer du at købe en virksomhed i udlandet, kan du her finde udenlandske links med hjælp til køb, salg og opstart af virksomhed.
Danske links til opstart eller køb af virksomhed

Danske links til opstart eller køb af virksomhed

Går du med planer om at starte eller købe en virksomhed, så er her nyttige links, hvor du bl.a. kan finde konkret rådgivning og værktøjer til køb og finansiering af virksomhed.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35