Send til en ven   Udskriv19/1 2012 kl. 14:21
Send til en ven

KarriereKvinder

En unik kombination af kandidat-database og konsulentservice med fokus på kvindelige ledere og adm. medarbejdere.

Af Erik Bernskov

Databasen KarriereKvinder.dk ejes og drives af konsulentvirksomheden SekretærService / LederService, som har eksisteret siden 1988 og har haft fokus på udvælgelse af medarbejdere til administrative og ledende stillinger i Danmark.

Det konkrete formål med KarriereKvinder.dk er, at synliggøre anonyme profiler på især kvindelige ledere, som er interesserede i jobskifte., og databasen har mere end 500 kvindelige lederprofiler samt 425 profiler på kvindelige bestyrelsesmedlemmer.

Det unikke ved KarriereKvinder.dk er bl.a. at databasen udelukkende indeholder kandidater, som har været til interview – der lægges med andre ord stor vægt på personlig kontakt. Desuden anvender databasen kompetencer fremfor søgeord.

Kvinden bag KarriereKvinder

Aase Hoeck startede i 1988 magasinet Kvinder og Karriere og har siden beskæftiget sig med bl.a. udvikling af karrierekurser. Hun er også forfatter til bogen Chef – Sekretær – Chef og grundlægger af KarriereKvinder.dk / BestyrelsesProfiler.dk /KarriereProfiler.dk – databaser som samlet set omfatter kvindelige såvel som mandelige kandidater.

Aase Hoeck arbejder i dag som Headhunter og er desuden blogger på Jyllands-Posten.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35