Send til en ven   Udskriv19/4 2012 kl. 9:14
Send til en ven

Job indenfor sundhed og life science

Jobportalen medrek.dk henvender sig til jobsøgende med en sundhedsuddannelse, som ønsker at finde nyt job indenfor deres felt i Nord Europa.

Af Erik Bernskov

Medrek .dk er den danske afdeling af Medrek Rekrytering AB, som blev startet i Sverige i 2001. Portalen er målrettet læger, sygeplejesker og tandlæger samt andre med en baggrund indenfor sundhed og life science, og udbyder ledige stillinger, vikariater eller sommerjob i både den offentlige og private sektor fra Danmark, Sverige, Norge, Grønland m.fl.

Som jobsøgende kan du markedsføre dig selv på medrek.dk ved at oprette dit CV og få tilsendt overvågningsmails, hvor du kan følge med i stillinger, som er relevante for dig. Når du benytter dig af portalens søgefunktion, kan du inddele dine søgninger i 286 forskellige jobkategorier, samtlige danske regioner og adskillige verdensdele.

Henvender sig også til arbejdsgivere

Udover at være en portal for jobsøgende, henvender medrek.dk sig også til de arbejdsgivere, som ønsker at rekruttere personale. Derfor udbyder medrek.dk både stillingsannoncer, virksomhedspræsentationer, profilannoncer, bannerannoncer og statistikker, som kan målrettes relevante kandidater i portalens database.

Læs mere her: www.medrek.dk

Søger du job indenfor sundhedssektoren, så se også:

www.laegejob.dk

www.sygeplejerske.dk

www.radiograf.dk

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35