Send til en ven   Udskriv14/6 2012 kl. 23:21
Send til en ven

Huset Markedsføring - det største danske netværk af marketingsprofessionelle

Huset Markedsføring er en medlemsdrevet forening for alle professionelle og studerende inden for medie, salg, marketing, reklame og kommunikation.

Af Amanda Højme Nielsen

På markedsførings hjemmesiden kan du søge på adskillige studiejob, praktiskpladser og studieprojekter samt fuldtidsjob både i ind- og udland inden for markedsføringsfeltet. Desuden finder du gode råd om jobjagten og har mulighed for at følge med i blogs skrevet af professionelle fra forskellige dele af branchespektret.

Som medlem af Huset Markedsføring får du nem adgang til nyheder, tendenser, forskellige fagseminarer, opdateringer bl.a. via foreningens eget blad Bladet Markedsføring samt nyhedsbreve. Desuden indbefatter andre relevante medlemsfordele brancherådgivning, information om kurser og konferencer, adgang til markedsanalyser og artikeldatabase m.m.

Markedsførings hjemmeside er overskuelig og det er nemt at finde frem til relevante informationer, foreninger, kurser, nyheder m.v. Desuden er Huset Markedsføring også på Facebook, hvor du også kan blive en del af deres netværk.

Se mere om Huset Markedsføring på www.markedsforing.dk

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35