Send til en ven   Udskriv8/2 2012 kl. 9:38
Send til en ven

GO - en studieportal for initiativtagere

Go.dk er en portal med “studiejob for GO-getters”, som bl.a. profilerer opslag om studiejobs, studieprojekter og job til nyuddannede.

Af Amanda Højme Nielsen

Hvad er GO?

Go.dk er et karrieresite for studerende på videregående uddannelser, som fokuserer på karriereorienteret erfaringsudveksling. Sitet ligger op til, at studerende og virksomheder selv tager initiativ og aktivt deltager i udvekslingen – og go.dk fungerer kun som mellemmand.

Selvom GO.dk er uafhængig af andre studentersites, er det dog en del af jobbank.dk: job- og karrierenetværket. Dette inkluderer KarriereVejviseren, Akademikernes Jobbank samt forskellige universitetsjobbanker.

For studerende

Som studerende finder du karrieretips, eventkalender, studiejobs, studieprojekter, job til nyuddannede, freelance og deltidsjob, praktikpladser samt råd og vejledning om ansøgning, CV og job i udlandet. Du finder også en liste over virksomheder og måder, hvorpå du kan kontakte dem (fx ved uopfordrede ansøgninger).

Desuden findes en række artikler og interviews med forskellige virksomheder og personer, som fortæller om deres arbejdsplads og karrierevalg.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35