Send til en ven   Udskriv29/2 2012 kl. 11:49
Send til en ven

Dansk portal for maritime jobsøgende

Job2sea er en dansk virksomhed, der står bag en international jobportal af samme navn. Job2sea.com henvender sig til både maritime jobsøgende og arbejdsgivere og formidler en stor vifte af forskellig typer job.

Af Amanda Højme Nielsen

Job2sea blev etableret af Danish Maritime Officers men blev et selvstændigt firma i 2009. Portalen job2sea.com fungerer som mange andre jobsøgningsportaler; du kan søge blandt de seneste opslåede stillinger, indlægge dit CV og blive headhuntet – forskellen ligger i, at job2sea (som navnet også bærer præg af) er langt mere nichepræget.

Portalen henvender sig ikke blot til det danske marked, men har fokus på det globale, maritime marked; både til lands og til vands. De landbaserede job relaterer sig således typisk til den maritime verden på den ene eller anden måde.

Jakob le Fevre, director i job2sea udtaler:

-Den maritime verden har tidligere haft en tendens til at fokusere på nationalitet, men dette er nu ved at ændre sig. Skibsredere og andre firmaer, der virker i den maritime sektor fokuserer på kvalifikationer og ønsker den bedst mulige besætning til både deres skibe og skibsofficerer. Traditionelt har det maritime marked være opdelt og dækket af hundreder at små platforme eller magasiner – typisk med fokus på en enkelt geografisk destination. Jobopslag har været gammeldags uden tidsvarende funktionaliteter.

Her finder du de seneste opslåede jobs samt relevant information om diverse maritime virksomheder: www.job2sea.com

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35