Send til en ven   Udskriv6/2 2013 kl. 11:27
Send til en ven

Topledere på vej - et netværk for topledere

Netværket Topledere på vej – eller TpV – blev startet i 2010 og henvender sig helt konkret til opsagte eller aktivt jobsøgende topledere på executive niveau. Formålet er at skabe et forum som hurtigt kan bringe medlemmer i job.

Af Amanda Højme Nielsen

Topledere på Vej har til formål at skabe værdifuld interaktion mellem medlemmer og indlægsholdere på månedlig basis. Topledere kan således få nye ideer, viden og kontakter, som hurtigt kan hjælpe dem videre til nyt job.

For at blive medlem af Topledere på vej skal du være opsagt, mellem jobs eller en aktivt jobsøgende topleder, aktieretlig direktør, bestyrelsesmedlem, underdirektør eller funktionsdirektør med ledelseserfaringer på topniveau.

Overskuelig CV-database

På netværkets hjemmeside findes en Executive Search Database, hvorunder mange af netværkets medlemmer kan findes med kontaktinformation og CV. CV-databasen er således inddelt i kategorier, som gør det nemt at finde den helt rette kandidat til en stilling eller bestyrelsespost.

Ønsker man medlemskab kan man søge om uopfordret optagelse eller blive foreslået af andre af gruppens medlemmer. Kandidater skal desuden godkendes af Topledere på vej samt tilslutte sig netværkets LinkedIn gruppe: http://www.linkedin.com/groups/Topledere-på-Vej-2497118/about Medlemmerne forbliver en del af netværket, når de er kommet i job.

Er Topledere på vej noget for dig, så læs mere her:

http://www.topledere.dk/

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35