Send til en ven   Udskriv15/2 2012 kl. 12:48
Send til en ven

Portaler for folk med interesse for ledelse

Der findes flere portaler som henvender sig til dem, der interesserer sig for ledelse – læs her om hvor du finder nyeste viden og gode råd om ledelse online.

Af Amanda Højme Nielsen

Lederweb for ledere i den offentlige sektor

Lederweb er en portal som stræber efter at komme med konkrete redskaber til at løse forskellige problemer forbundet med lederjobs og ledelse generelt samt hjælpe ledere med at blive endnu bedre til det, de gør. Med over 1200 værktøjer og artikler om ledelse, er lederweb et som primært henvender sig til ledere med interesse for offentlig ledelse. Lederweb samler relevante online artikler om ledelse, den nyeste viden og et stort udvalg af tips og gode råd på portalen.

Udover at gøre opmærksom på sidens seneste publikationer og mest læste artikler er siden inddel i tre kategorier (strategi – personale - dig selv), som gør det nemt at finde frem til læsestof inden for ens interesseområde.

www.lederweb.dk

Lederbloggen ”Lederblog”

Lederblog.dk er den officielle blog for Forlaget Andersen, og er et forum for alle der har interesse i at læse og dele viden om ledelse. På lederblog.dk finder du artikler udgivet af Forlaget Andersens Erhvervshåndbøger samt diverse indlæg omhandlende ledelse. Emnerne omfatter bl.a. bestyrelser, sociale medier, erhvervspolitik, klimaledelse, kommunikation m.m.

Udover at læse artikler om ledelse, kan du også deltage i portalens debatter og diskussioner om personlige og faglige holdninger til diverse emner.

www.lederblog.dk

Jobogledelse giver konkrete værktøjer og råd

JobOgLedelse henvender sig til ledere, funktionærer og akademikere, der enten er jobsøgende eller ønsker at finde værktøjer til succesfuld ledelse i jobbet. JobOgLedelse bestræber sig således på i alle artiklerne at give konkrete værktøjer, tips og gode råd igennem artikler og nyheder omhandlende det, at finde nyt job og at blive en bedre ledere.

Artikler og nyheder på siden skrives og redigeres af partnere i HEL Udvikling, som deler ud af mange års viden og erfaring indenfor både jobsøgning, rekruttering, ledelse m.m. På JobogLedelse.dk finder du artikler indenfor bl.a. emner som iværksætter, karriere, netværk, outplacement, rekruttering, succes i jobbet m.fl.

www.jobogledelse.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35