Send til en ven   Udskriv2/8 2012 kl. 12:42
Send til en ven

Netværk Danmark er Danmarks største vidensnetværk

Netværk Danmark er den danske del af det internationale netværk Executives Global Network (EGN), og er i dag Danmarks største vidensnetværk med mere end 5000 danske erhvervsledere fordelt på 250 netværksgrupper.

Af Amanda Højme Nielsen

Netværk Danmark

Netværk Danmark er Danmarks største professionelle vidensnetværk med over 5600 danske erhvervsledere fra 2500 danske virksomheder samlet i over 270 forskellige netværksgrupper.

De forskellige netværksgrupper er inddelt i tre kategorier (generel ledelse, fagnetværk og emnenetværk) og henvender sig til ledere på alle niveauer. Netværkene omfatter blandt andet forretningsudvikling & strategi, ledelse og udvikling, bestyrelse, direktører, human ressource, kommunikation, projektledelse m.v.

En netværksgruppe består typisk af 20-25 medlemmer, som mødes 4-6 gange om året. Det er muligt at deltage i flere end én netværksgruppe. Gruppernes formål er, at udveksle erfaring og viden ved at arbejde med konkrete problemstillinger. Derudover fungerer gruppen løbende som sparringspartner.

Udover muligheden for at deltage i og være en del af et relevant netværk, har du også muligheden for at deltage i informationsmøder, tema-dage og ND-dage.

Et eksempel på et netværk, der har vokset sig stort på relativt kort tid er Netværk Danmarks innovationsnetværk. Det har på få år vokset sig til et stærkt netværk med 200 medlemmer fra en række store danske virksomheder. Disse er fordelt på otte netværksgrupper over hele landet.

Læs mere på http://www.nd.dk/

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35