Send til en ven   Udskriv14/8 2012 kl. 9:47
Send til en ven

BNI er et netværk der bygger på at give referencer

Igennem 25 år har Business Network International (BNI) bestræbt sig på at udvikle et program, hvor medlemmer udveksler referencer og anbefalinger – og er i dag verdens største ”reference organisation”.

Af Erik Bernskov

Hvis du er i en branche, hvor det gælder om at finde nye kunder i nærområdet hele tiden, så er BNI et velegnet netværk, hvor der i høj grad fokuseres på at hjælpe hinanden med at opnå succes i forretningslivet.

Jeg var selv en del af en aktiv BNI gruppe i en periode efter at være startet som selvstændig. Her oplevede jeg hvordan medlemmer af BNI gruppen – så snart der er etableret en tillid – flittigt hver eneste uge gav hinanden leads (henvisninger) til nye forretningsmuligheder. Flere af medlemmerne havde leads via BNI som et væsentligt fundament i deres virksomheds omsætning.

Filosofien bag BNI

BNI’s omdrejningspunkt er relationsmarkedsføring; at skabe positive relationer med omverden. Derfor har BNI udviklet et målrettet netværk for professionelle forretnings- og erhvervsfolk, som har til formål at skabe kontakter medlemmer imellem og bygger på ideen om Givers Gain (giver modtager) – med andre ord, BNI er et aktivt noget-for-noget netværk, hvor du både skal være engageret i at give og modtage.

Hver gruppe består af 20-40 forretningsfolk fra forskellige brancher. BNI medlemmer deltager blandt andet i ugentlige gruppemøder, hvor der udveksles leads, ideer, anbefalinger, referencer og forretningsmuligheder. Derudover kan medlemmer også deltage i forskellige events.

Ud over de fælles arrangementer har BNI medlemmerne stor glæde af at mødes ”1-2-1” for at lære hinanden bedre at kende og se hvor man kan hjælpe hinanden med at opnå succes. Disse møder skaber fundamentet for den tillid, der er nødvendig for at arbejde på at kunne give hinanden referencer.

Få mere information på den danske BNI hjemmeside: www.bni.as

Se også BNI’s officielle engelske hjemmeside: www.bni.com

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35