5 ideer til at indlede smalltalk ved netværksarrangementer

Noget af det sværeste ved et netværksevent kan være at få en samtale i gang med én, man ikke kender. Her er 5 konkrete forslag til, hvordan du indleder en samtale ved et netværksarrangement.
Bliv en værdifuld tweeter

Bliv en værdifuld tweeter

Der kommer hele tiden flere og flere danske twitterbrugere til, men det er langt fra alle, som aktivt gør brug af deres profil. Mange ved simpelthen ikke, hvad de skal bruge profilen til og hvordan de skal bruge den. Her får du 3 gode råd til, hvordan du selv bliver en værdifuld tweeter.

8 tips til introverte netværkere

Det er rigtig mange fordele ved at netværke og møde nye mennesker. Men for nogle er det lettere sagt end gjort. Og hvad gør man , hvis ordene ”netværk” og ”smalltalk” får det til at løbe koldt ned ad ryggen? Her er 8 ideer til dig, der har det svært med at netværke ved sociale arrangementer.

Topledere på vej - et netværk for topledere

Netværket Topledere på vej – eller TpV – blev startet i 2010 og henvender sig helt konkret til opsagte eller aktivt jobsøgende topledere på executive niveau. Formålet er at skabe et forum som hurtigt kan bringe medlemmer i job.
16 fejl du måske begår på LinkedIn

16 fejl du måske begår på LinkedIn

Det kan nogle gange være svært at vide, hvordan man bedst gebærder sig på de sociale medier og får mest ud af dem - LinkedIn er ingen undtagelse. Når det bruges rigtigt, er LinkedIn et fantastisk værktøj. Her er 16 hyppige fejl, som mange begår på LinkedIn og som desværre kan være med til at spænde ben for, at du får det fulde udbytte af LinkedIn.

Kvinder med bestyrelsesambitioner

Der findes mange muligheder, hvis du som kvinde har ambitioner om at arbejde i en bestyrelse og gerne vil gøre dig bemærket.
Round Table Danmark er for de ambitiøse

Round Table Danmark er for de ambitiøse

Round Table Danmark er en netværksorganisation, der henvender sig til unge mænd med lederambitioner i alderen 20-40 år. Der er omkring 2300 medlemmer på landsplan.
BNI er et netværk der bygger på at give referencer

BNI er et netværk der bygger på at give referencer

Igennem 25 år har Business Network International (BNI) bestræbt sig på at udvikle et program, hvor medlemmer udveksler referencer og anbefalinger – og er i dag verdens største ”reference organisation”.
Netværk Danmark er Danmarks største vidensnetværk

Netværk Danmark er Danmarks største vidensnetværk

Netværk Danmark er den danske del af det internationale netværk Executives Global Network (EGN), og er i dag Danmarks største vidensnetværk med mere end 5000 danske erhvervsledere fordelt på 250 netværksgrupper.

Kvinder finder vej til bestyrelser via netværk

I 2010 viste en norsk undersøgelse, at kvinder oftest bliver rekrutteret til bestyrelsesposter via deres professionelle netværk fremfor andre netværk eller konsulentvirksomheder.
Jobmarkedet skal ses med nye briller

Jobmarkedet skal ses med nye briller

Den amerikanske CEO for virksomheden oDesk efterlyser en ny tilgang til jobmarkedet. Vi skal have nye briller på, og ændre vores grundlæggende forståelse af, hvad det vil sige, at komme i job.

Portaler for folk med interesse for ledelse

Der findes flere portaler som henvender sig til dem, der interesserer sig for ledelse – læs her om hvor du finder nyeste viden og gode råd om ledelse online.

Netværk på din arbejdsplads

Dit interne netværk - kollegaer og chefer på din arbejdsplads - skal opbygges og vedligeholdes på samme måde som dit sociale netværk. Her er 4 fif til, hvordan du kan netværke på arbejdspladsen.

Etablér møder med nye netværkspersoner

At arbejde med målrettet med netværk kan i sidste ende føre til et nyt job. Kunsten er imidlertid at etablere netværksmøder med nye netværkspersoner.

Kunsten at netværke

I sin bog ”Manifesting for Non-Gurus” fortæller Robert MacPhee, hvordan alle kan blive gode til at netværke. Læs her om hans 4 vejledende råd til, hvordan du gør.
Følg med i blogs på danske aviser

Følg med i blogs på danske aviser

På de fleste landsdækkende avisers hjemmesider finder du professionelle blogs om alt fra politik og kultur til business og erhverv. Brug de danske avisers online blogs til at komme i gang med at følge med i relevante blogs.
Flertallet af brugerne på det nye Google Plus er mænd med en lidt højere indkomst

Flertallet af brugerne på det nye Google Plus er mænd med en lidt højere indkomst

I slutningen af juni 2011 blev Google+ lanceret som Google’s konkurrent til Facebook. Indtil videre har det nye Google projekt primært fanget de riges interesse, viser en ny undersøgelse fra Experian Hitwise.
Følg med i blogs inden for dit fagområde

Følg med i blogs inden for dit fagområde

Hold fingeren på pulsen ved at følge med i forskellige, relevante blogs inden for dit fagområde. Mulighederne er mange. Her er 34 eksempler på erhvervsrelaterede blogs.

Deltag i et netværk der passer dig

Der findes mange forskellige professionelle organiserede netværk. Nogle er meget målrettede at hjælpe hinanden med at opnå ordrer eller leads til kunder. Andre netværk har til formål at ledere kan mødes og give hinanden sparring og hen ad vejen også drage fordel af netværket på forskellig vis. Bliv aktiv i et netværk, der passer dig.

Opnå resultater ved at arbejde med netværk

Når du har gjort dig de indledende tanker om, hvad dit mål med din jobsøgning er, så er det tid til at lægge en konkret plan for at arbejde med dit netværk. En gennemarbejdet og velstruktureret plan giver dig mulighed for at få det store overblik.
Plaxo kan hjælpe dig holde styr på dit netværk

Plaxo kan hjælpe dig holde styr på dit netværk

Plaxo er en gratis adressebog, som samler alle dine kontakter ét sted. Brug den til at holde styr på dine kontakter og saml dem ét sted.

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35