Genkend jobrelateret præstationsangst

Det er ikke unormalt at opleve præstationsangst i forbindelse med sit job. Et ønske om, eller en trang til at præstere bedst muligt på jobbet, kan påvirke både dit mentale og fysiske heldbred.

5 tips til at håndtere jobsøgningsstress

Uvisheden om hvad fremtiden bringer kan lede til angst, frustration samt psykisk og følelsesmæssig anspændthed. Der findes forskellige metoder til at håndtere jobsøgningsstress. Her er 5 forslag til, hvordan du gør.

Vær bedre til at håndtere stress

Flere og flere mennesker oplever stress så ofte, at det er blevet normen for dem at føle sig udmattede og overvældede. Det psykiske pres, vi oplever i forbindelse med stress, kan have alvorlige fysiske konsekvenser. Oplever du meget stress i hverdagen er her 7 metoder til at håndtere det mere effektivt.

Anerkend din medarbejder - så det virker

Medarbejdere er generelt motiverede og glade for deres job. Dette dokumenteres gennem en række undersøgelser. Men trods det gode udgangspunkt bør man ikke hvile på laurbærrene. Alle har nemlig behov for anerkendelse for at yde sit bedste - også når man er på arbejde.

Bevar motivationen i jobsøgeprocessen

Når man har været jobsøgende i en længere periode, er det lettere at miste motivationen og tabe modet. Men manglende motivation og en dårlig indstilling kan skubbe dig længere væk fra det nye job, end du tror. Læs her om de fejl mange jobsøgende begår, som er med til at forlænge jobsøgningsprocessen.

Gør plads til de introverte medarbejdere

Introverte og ekstroverte personlighedstyper, og måden hvorpå disse spiller sammen på fx arbejdspladser, hvor social udadvendthed i særdeleshed er dominerende, er meget omdiskuteret. Eksperter mener, at vi skal give mere plads til de introverte. Læs her hvorfor.
Generøsitet gør verden lidt bedre

Generøsitet gør verden lidt bedre

Et af de højeste mål i livet er, ifølge management konsulent Kim Holst, at efterleve en adfærd, som også vil inspirere andre til at gøre verden lidt bedre. Han oplever hvordan professionelle netværksgrupper blomstrer og får forøget kampgejst, når de forsøger at gøre verden bedre ved at fokusere på humanitært arbejde.
Få mere ud af din tid med planlægning

Få mere ud af din tid med planlægning

Hvis du gerne vil få mest muligt ud af din arbejdsdag er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du ved, hvad du gerne vil opnå – og derefter planlægge din tid.
Hjemmearbejdspladsen har sine faldgrupper

Hjemmearbejdspladsen har sine faldgrupper

Talemåden ude godt, men hjemme bedst kan måske være sand nok i mange tilfælde, men ikke nødvendigvis altid, når det gælder i hjemmearbejdspladsen. Der er både fordele og ulemper at tage i betragtning, når det handler om hvorvidt det virkelig er bedre at arbejde hjemme frem for ved en plads på kontoret.
Baggrundsmusik forstyrrer vores kreative sanser

Baggrundsmusik forstyrrer vores kreative sanser

Mange mennesker lytter til musik mens de arbejder, og baggrundsmusik kan både sætte en positiv stemning og nedsætte stressniveauet - men det kan også nedsætte vores kreative evner.
Skab et bedre arbejdsmiljø

Skab et bedre arbejdsmiljø

Hvis du ønsker at skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv eller medarbejdere/kolleger, er du først nød til at identificerer problemerne – og derefter gøre noget ved dem.

Sig pænt farvel til arbejdspladsen

Årsagerne til at du forlader din arbejdsplads kan være mange. Men lige meget hvad årsagen er, bør du håndtere afskeden med manér. Det efterlader et godt indtryk og kan senere være med til at åbne døre.
Hold øje med stresssymptomerne

Hold øje med stresssymptomerne

Der kan være flere forskellige årsager til, at man oplever stress på arbejdspladsen – vær opmærksom på stresssymptomerne og hold øje med hinanden på arbejdspladsen.
Lær at håndtere arbejdsstress

Lær at håndtere arbejdsstress

Der er forskellige ting, du selv kan gøre, for at reducere dit stressniveau på arbejdspladsen. Her er nogle gode råd til, hvordan du forebygger at blive stresset over et oplevet arbejdspres og store opgavemængder.
De afgørende første 90 dage i jobbet

De afgørende første 90 dage i jobbet

I de første tre måneder i et nyt job bliver du i særlig grad målt og vejet. Det er derfor vigtigt at komme godt fra start og sikre, at der opnås resultater. Her er 12 tip til, hvordan du kommer godt i gang og skaber resultater.
Muligheder for ekstra lønsikring ved arbejdsløshed

Muligheder for ekstra lønsikring ved arbejdsløshed

Udover arbejdsløshedsforsikring i din a-kasse, har du mulighed for at tegne en ekstra forsikring – en lønsikring. Se her eksempler på forsikringsselskaber, som udbyder lønsikring.
Få det bedste ud af dit job

Få det bedste ud af dit job

Selv om du måtte være utilfreds med din chef eller arbejdsvilkår, så er det vigtigt, at du holder fast i dit job og får det bedste ud af det. Hvis du vil søge væk, så står du langt stærkere, hvis du søger fra et job end hvis du har sagt op i frustration.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35