Den perfekte e-mail til travle erhvervsfolk

Selvom flere og flere topledere og erhvervsfolk gør brug af de sociale medier, er e-mail stadig en foretrukken kommunikationsform. Hvis du vil være sikker på at nå igennem til den travle topleder med din e-mail, er der derfor flere ting, du kan gøre.

Få styr på din personlige elevatortale

Når man træder ind i en elevator, bliver man på få sekunder transporteret til en ny etage. Meget billedligt er en personlig elevatortale også din mulighed for på få sekunder at ”transportere” andre til en bedre forståelse af dig – hvem du er og hvad du vil.

Webbaseret korrekturlæsning af engelske tekster

Selvom de fleste danskere taler og bruger engelsk på et højt niveau, er der alligevel stor forskel på dagligt sprogbrug og det mere formelle, engelske skriftsprog. Det kan derfor godt betale sig at investere i professionel korrekturlæsning, hvis du vil sikre dig et konkurrencedygtigt, skriftligt niveau.
Få budskabet frem i dine mails

Få budskabet frem i dine mails

De fleste mennesker oplever at skulle kommunikere via e-mail. Det er bare ikke altid, at budskabet fremstår klart og tydeligt. Når du skriver en e-mail, er der nogle enkle retningslinjer, som kan gøre dine mails mere simple og forståelige.

Sådan håndterer du utilfredshed

Mange mennesker oplever at skulle håndtere utilfredse kunder som en del af deres arbejde, og det er sjælendt en positiv eller effektiv oplevelse. Men med nogle få og simple værktøjer kan det blive en langt bedre oplevelse for både dig og de utilfredse kunder.

Giv effektiv feedback til dine medarbejdere

God og konstruktiv feedback kan være med til at opretholde eller øge arbejdsindsatsen og hjælpe medarbejdere til at udvikle deres kompetencer.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35