Send til en ven   Udskriv3/10 2012 kl. 11:01
Send til en ven

Ambitiøs afdelingsleder søges til afdeling i Aalborg

Din hovedopgave bliver at etablere og lede en helt ny afdeling fra bunden samt stå for salget af konstruktion og beregning af stålkonstruktioner og procesanlæg i den nordlige del af Jylland til virksomheden kundesegment.

HEL Udvikling søger for Process Engineering


Din hovedopgave bliver at etablere og lede en helt ny afdeling fra bunden. Du skal stå for salget af konstruktion og beregning af stålkontruktion og procesanlæg i den nordlige del af Jylland til virksomheden kundesegment. Samtidig med at afdelingen vokser, sætter du det rigtige hold, som skal sikre forsat værdiskabelse hos kunderne. Du vil få den nødvendige support fra hovedkontoret, både administrativt og fagligt, og du refererer til den adm. direktør. Du vil samtidig få mulighed for at løse mindre opgaver for kunderne, så du fagligt holdes ajour.

Af andre væsentlige opgaver kan nævnes, at du skal tilsikre, at det høje faglige niveau fortsat hæves og være garant for at Process Engineerings kultur bliver den bærende fællesnævner i den nye afdeling. Du vil indgå i ledergruppen, som skal bestemme retningen for virksomheden. Du vil få både top- og bundlinje ansvar og derved sikre en kontrolleret vækst i din afdeling.

Læs hele jobopslaget på http://hel-udvikling.dk/?DocumentID=774&SubID=775

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35