Hold fast i dine karrieremål

Hvis du er i gang med et karriereskifte eller har brug for at reevaluere, hvor du er på vej hen rent karrieremæssigt, kan det være en god idé at være ekstra bevidst om, hvilke mål du sætter dig. Her er lidt hjælp til hvordan du kommer i gang med at udvælge dine karrieremål og holder fast i dem.

Overvejer du at skifte karriere?

…Så er du ikke alene. Næsten hver anden har nemlig lyst til at skifte deres karriere ud med en ny, viser en måling, som analyseinstituttet Wilke har lavet for Newspaq.

10 utraditionelle - men effektive - råd til jobsøgere

Være kreativ og tænk nyt, når du søger efter et nyt job. Læs her nogle utraditionelle råd, som kan inspirere dig i jobsøgningen.

En professionel rådgiver øger dine chancer for at få jobbet

Når du bruger en professionel karrierecoach, der også foretager rekrutteringer, øger du dine chancer væsentligt, når du søger efter et nyt job.

MBA i Danmark og udlandet

MBA uddannelser udbydes flere forskellige steder I Danmark, både på private skoler og flere af landets store universiteter. Læs her og bliv klogere på MBA mulighederne i Danmark samt hvilke internationale MBA uddannelsessteder, der er mest eftertragtede.
Ambitiøs afdelingsleder søges til afdeling i Aalborg

Ambitiøs afdelingsleder søges til afdeling i Aalborg

Din hovedopgave bliver at etablere og lede en helt ny afdeling fra bunden samt stå for salget af konstruktion og beregning af stålkonstruktioner og procesanlæg i den nordlige del af Jylland til virksomheden kundesegment.

Tænk dig igennem din karrierekrise

En karrierekrise kan enten være påvirket af ydre eller indre faktorer. Fx i forbindelse med en opsigelse, eller måske føler du, at du er gået død i din karriere. Uanset årsagen, opleves en karrierekrise for mange som en følelsesmæssig rutsjebanetur. Her kan du få nogle gode ideer til, hvordan du bedst muligt kommer igennem din karrierekrise.

Dine værdier har værdi for valg af job - DEL 2

Afklaring af arbejdsrelaterede og private værdier er en vigtig del i outplacementforløb og ved karrierecoaching.

Dine værdier har værdi for valg af job - DEL 1

Afklaring af arbejdsrelaterede og private værdier er en vigtig del i outplacementforløb og ved karrierecoaching.
JA eller NEJ til jobbet

JA eller NEJ til jobbet

Der er mange holdninger til, hvorvidt man kan tillade sig at være kræsen med jobtilbud, og hvornår det er i orden at sige ”nej tak” til en jobmulighed – Bill Barnett giver 4 gode råd omkring det, at sige JA eller NEJ til jobbet.

Videnpilotordning får akademikere i job

En virksomhed kan få op til kr. 12.500 om måneden ved ansættelse af en akademiker under videnpilotordningen til et konkret projekt af mindst 6 måneders varighed.
En tredjedel af danske chefer overvejer jobskifte

En tredjedel af danske chefer overvejer jobskifte

Det Danske Ledelsesbarometer 2011 viser, at hver tredje leder overvejer et jobskifte.
Hold fast i jobtilbuddet

Hold fast i jobtilbuddet

Mange arbejdsgivere vil forsøge at ændre beslutningen, når en medarbejder siger op. Det er vigtigt at være klar over konsekvenserne, hvis man som medarbejder lader sig lokke.
MBA uddannede stiger i løn

MBA uddannede stiger i løn

En undersøgelse blandt 191 kandidater fra DTU viser, at en MBA i innovationsledelse fører til forfremmelse og mere i løn.
Hver anden satser på jobskifte efter 5 år

Hver anden satser på jobskifte efter 5 år

En undersøgelse fra Kelly Services viser, at ansattes loyalitet overfor arbejdspladsen er relativt lav. Hver anden dansker skifter job inden for en 5-årig periode.

Kilderne til dit næste job

Vær opmærksom på at gøre brug af alle de mulige kilder til job, når du er på jagt efter det næste job.
Vær ven med headhuntere

Vær ven med headhuntere

Det gælder om at holde sig gode venner med headhuntere, til når de måtte have et relevant job der passer til dig. Omvendt skal du passe på ikke at hoppe på jobmuligheder, som ikke er optimale for din karriere.
Jobmuligheder for executives

Jobmuligheder for executives

Når du er nået til en af topposterne i virksomheden og bliver sagt op, så kan der gå lang tid til næste jobåbning viser sig. Nogle gange så længe, at det kan betale sig med det samme at tænke i forskellige muligheder for kort- eller langsigtet beskæftigelse. Du får her idéer til, hvordan du kan skabe alternative karrieremuligheder.
Få succes i dit nye job - efter en opsagt forgænger

Få succes i dit nye job - efter en opsagt forgænger

Hvis du overtager et job efter en medarbejder eller leder, der er blevet afskediget, så bliver der holdt ekstra godt øje med dig. Vær derfor opmærksom på, at du får en god start.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35