Hvad er dine svage sider?

Uanset hvor mange gange man har siddet til en jobsamtale, er det næsten altid et spørgsmål, som giver sved på panden. Her er gode råd til, hvordan du besvarer det svære spørgsmål i jobinterviewet.

Quick-guide til lønforhandling

Det er vigtigt at have gjort et forarbejde inden en lønforhandling og vide, hvad du vil sige. Her er 5 tips til lønforhandlingen.

Gode råd til den "overkvalificerede" jobsøgende

Mange af de “mere erfarne” jobsøgere har oplevet at blive betragtet som overkvalificeret, og det kan især være svært at håndtere under et jobinterview. Er du en af de mere erfarne jobsøgere med risiko for at blive placeret i kategorien ”overkvalificeret”, er her nogle bud på, hvordan du kan møde en arbejdsgivers skepsis.
Jobinterview via Skype skal også forberedes grundigt

Jobinterview via Skype skal også forberedes grundigt

Flere og flere rekrutteringsmedarbejdere, som skal interviewe potentielle jobkandidater, der bor langt væk, benytter sig af Skype i stedet for telefonen. Her er nogle tips til dig, der skal ”møde” din potentielle arbejdsgiver på webcam.
Gode råd til når du bliver telefoninterviewet

Gode råd til når du bliver telefoninterviewet

Nogle gange bliver man screenet per telefon inden man indkaldes til en jobsamtale. Her er nogle gode tips til, hvordan du bedst håndterer den telefoniske jobsamtale.
Dit kropssprog siger mere end du tror

Dit kropssprog siger mere end du tror

Dit kropssprog har meget at sige, også i et jobinterview! Ifølge undersøgelser ved Chicago Universitet, afhænger hele 50% af effektiv kommunikation af vores kropssprog. Derfor er det også vigtigt, at du bliver opmærksom på, at de signaler du sender stemmer overens med det, du siger.

17 tips til jobinterviewet

Hvis du følger disse 17 tips, så er du allerede langt på din vej mod at sikre dig jobbet.
Spørgsmål til jobinterview

Spørgsmål til jobinterview

Det er vigtigt, at være forberedt på de spørgsmål, du vil blive stillet ved et jobinterview. Udover de generelle spørgsmål, vil der også være spørgsmål, som relaterer til kravene opstillet i den konkrete jobannonce. Det er vigtigt på forhånd at have forberedt sig på disse spørgsmål. Her er nogle eksempler på spørgsmål, du kan møde ved et jobinterview.

Vigtige tips til en succesfuld lønforhandling

Når der skal forhandles løn, er det vigtigt, du ved, hvad du er værd på markedet - det gør dig i bedre stand til at vurdere hvordan og hvornår lønforhandlinger er passende.
Klæd dig på til succes

Klæd dig på til succes

Det er ikke lige meget hvilken påklædning, du vælger at troppe op i til jobinterviewet - din påklædning er med til at sende et signal om, hvor seriøs du er omkring dit mulige nye job.

Forberedelsen til det andet jobinterview

Forberedelsen til det andet interview begynder med en evaluering af det første jobinterview. Ligesom ved første jobinterview, kan en god forberedelse være afgørende for, om du får jobbet.

Dine spørgsmål til virksomheden viser, hvor seriøst du er interesseret i jobbet

Velkvalificerede spørgsmål viser, at du er velforberedt, og at du er interesseret i jobbet. Desuden medvirker de til, at du selv kan være med til at påvirke en retning i jobinterviewet, som er til din fordel.

Grundig forberedelse til jobinterview kan være altafgørende

Det er vigtigt at forberede sig grundigt inden en samtale, så du kan sælge dig selv bedst muligt.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35