Mini-guide til dit LinkedIn CV

Dit CV er ikke blot en opsummering af dine tidligere stillinger og arbejdsopgaver, men derimod en mulighed for at reklamere for dine evner, kompetencer og resultater. Gør din LinkedIn profil til dit virtuelle CV og bliv bedre til at sælge dig selv.

Undgå 3 almindelige fejl på din LinkedIn profil

LinkedIn kan være et fantastisk redskab i jagten på et nyt job. Desværre kan din LinkedIn profil også mindske dine chancer for at blive rekrutteret, hvis du ikke er opmærksom. Her er 3 hyppige fejl, som du bør undgå, hvis du bruger LinkedIn i din jobsøgning.

Skab en personlig LinkedIn rutine

Måske tænker du, at LinkedIn er et godt redskab til jobsøgning, og at du derfor ikke behøver være særlig aktiv i de perioder, du ikke er jobsøgende. Her er 4 vigtige grunde til, at alle bør bruge LinkedIn regelmæssigt – jobsøgende eller ej.

4 nøglepersoner til anbefalinger på LinkedIn

Sandsynligheden for at blive kontaktet via en LinkedIn-søgning er tre gange større for LinkedIn brugere, som er blevet anbefalet af kontakter i deres netværk. Vær ikke bange for at bede dit netværk om at anbefale dig. Her er de 4 vigtigste personer, du kan spørge.
Gør dig selv værd at rekruttere på LinkedIn

Gør dig selv værd at rekruttere på LinkedIn

Hvis du gerne vil headhuntes på LinkedIn, er det vigtigt, at du er god til at skabe interesse omkring dig selv og din professionelle profil. Men hvilket virtuelt indtryk efterlader du egentlig hos potentielle arbejdsgivere, når de kigger forbi din profil?

5 forskelle på dit CV og din LinkedIn profil

LinkedIn er en slags virtuel opslagstavle over dine nuværende og tidligere beskæftigelser samt dine erfaringer. Men selvom din LinkedIn profil indeholder dine CV informationer, er dit CV og din LinkedIn profil gode til forskellige formål.
LinkedIn - brug dine muligheder effektivt

LinkedIn - brug dine muligheder effektivt

Det vigtigste felt på din profil er din overskrift. Det er i høj grad din LinkedIn overskrift, der bestemmer, hvor mange der ser din profil. Den står nemlig ikke bare på din profil, men er også synlig i søgeresultaterne, forsidestrømmen og gruppediskussioner. Derfor er den vigtig, når du søger job.

3 ideer til hvordan du forfølger de rigtige kontakter på LinkedIn

Som jobsøgende er insider viden og de rigtige kontakter oftest den bedste måde at få foden indenfor i en virksomhed på. Men det er nogle gange lettere sagt end gjort. LinkedIn er det perfekte sted at starte, når du vil indlede jagten på de rigtige kontakter og muligheder.
Research en virksomhed på LinkedIn

Research en virksomhed på LinkedIn

På LinkedIn har du ikke blot muligheden for at researche og finde frem til information om en given virksomhed. På LinkedIn kan du finde frem til og kontakte personer, som arbejder for den virksomhed, du researcher.

Vælg det rigtige sprog til din LinkedIn profil

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal holde din LinkedIn profil på dansk eller engelsk? Her er nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du træffer beslutningen.
LinkedIn for begyndere

LinkedIn for begyndere

LinkedIn er en platform, som hjælper dig til at opbygge og udvide dit netværk bestående af både gamle eller nuværende kollegaer, tidligere kontakter, forretningsforbindelser, venner, gamle skolekammerater osv. Samtidig kan du blive medlem af op til 50 forskellige grupper ad gangen, og udveksle både viden og knowhow.

Kommunikationens ABC på LinkedIn

Dine LinkedIn kontakter kan inddeles i tre forskellige grupper: stærke forbindelser, svage forbindelser og nye forbindelser. Bliv fortrolig med de værktøjer, som LinkedIn tilbyder dig for at effektivt at kunne udvide dit netværk.
8 gode råd til, hvordan du finder dit nye job via LinkedIn

8 gode råd til, hvordan du finder dit nye job via LinkedIn

Du kan bruge LinkedIn som et aktivt redskab i din jobsøgningsproces. Her er 8 gode råd til, hvordan du kan gribe jobsøgningen an på LinkedIn.
Udvid dit netværk på LinkedIn

Udvid dit netværk på LinkedIn

Begynd med at opbygge et basisnetværk, som du derefter kan bygge videre på. Find frem til kontakter, du allerede kender og få nye kontakter igennem grupper.
Sådan får du mest ud af at blive introduceret på LinkedIn

Sådan får du mest ud af at blive introduceret på LinkedIn

Når du søger nyt job, er introduktionsfunktionen rigtig god. Du kan fx benytte den, hvis én af dine 1-grads kontakter - måske en gammel kollega - kender chefen i en virksomhed, som du er interesseret i at søge job hos.
3 trin til nyt job via LinkedIn

3 trin til nyt job via LinkedIn

LinkedIn er et rigtig godt redskab, når det kommer til at finde et nyt job. For at komme godt i gang og for at få et overblik over mulighederne på LinkedIn, kan du inddele din jobsøgning i tre trin.
Brug din LinkedIn overskrift effektivt

Brug din LinkedIn overskrift effektivt

Dit billede og din overskrift på din LinkedIn profil kan medvirke til at sælge dig på den rigtige måde overfor dit netværk og headhuntere.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35