Send til en ven   Udskriv12/1 2012 kl. 19:34
Send til en ven

Et nyt værktøj til at finde vækstkapital

En ny søgemaskine lanceret af DVCA skal gøre det lettere for iværksættere og virksomheder at finde frem til de rette investorer.

Af Erik Bernskov

Den danske brancheorganisation DVCA (Danish Venture Capital and Private Equity Association) har lanceret en ny søgemaskine kaldet ”Søg kapital”, som skal hjælpe iværksættere og virksomheder med at finde frem til relevante investorer.

Investorer og kapitalfonde, som er interesserede i at dukke op i en søgning, kan indikere kriterierne for investering indenfor 4 forskellige kategorier: investeringsfase, investeringsbeløb pr. virksomhed, branche, geografi. Det er disse fire kategorier, som skal finde frem til de bedste match mellem iværksætter/virksomhed og investorer.

Hvis man fx søger efter kapital til start-up fasen på mellem 1-10 mio. kr. til sin virksomhed i IT branchen i Danmark, finder søgemaskinen frem til en håndfuld relevante investorer. Det forventes at mængden af investorer vil vokse med tiden, men målet er fortsat at gøre servicen nem og gratis.

Om DVCA

DVCA - brancheorganisationen for og venture- og kapitalfonde samt business angels – er brancheorganisation for en bred vifte af investorer i Danmark. Organisationen fokuserer på, at Danmark skal placere sig endnu stærkere som attraktivt investeringsland – nationalt og globalt. DVCA har i dag mere end 200 medlemmer.

http://www.dvca.dk/index.php/sog-kapital/

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35