Send til en ven   Udskriv6/9 2012 kl. 18:04
Send til en ven

Amino formidler kapital til iværksættere

Iværksætterportalen Amino har nu lanceret endnu et produkt til iværksættere og mindre virksomheder. Produktet hedder Amino Kapital og kan hjælpe iværksættere og virksomheder med startkapital, lån og match med investorer.

Af Amanda Højme Nielsen

Amino Kapital er nyt kapitalmarked, hvor investorer, långivere, kapital og projekter mødes på tværs af brancher. Både investorer og kapitalsøgende kan annoncere via Amino eller søge efter relevante projekter.

”Da vi lavede Amino Kapital, vidste vi, der var et behov. Men at vi midt i sommerferien har fået så mange aktører med, havde vi aldrig drømt om. Det vidner om, hvor svært det er, at lån penge i banken, og vi forventer, at mange nu kan undgå konkurs”, fortæller Martin Thorborg, som står bag Amino og nu også projektet Amino Kapital.

Hvis du som iværksætter eller etableret virksomhed mangler og er på udkig efter kapital, består det nyeste ”Amino projekt”, Amino Kapital, af godt 96 investorer og långivere, som samlet set har mere end 230 millioner kroner til rådighed. Og indtil videre har 145 virksomheder, som mangler kapital, fundet vej til Amino Kapital.

Mange muligheder på Amino

Amino er en portal for iværksættere og mindre firmaer. Virksomhedsbørsen udgør her et vigtigt element og er en markedsplads for købere og sælgere af alle typer mindre virksomheder, hjemmesider mv. Derudover kan virksomheder finde lokaler, freelancere samt gode råd og produkter i relation til regnskab. Der kører også en løbende debat og udveksling af tips og erfaringer blandt Amino brugerne. Desuden er der mulighed for at se små film om iværksættere, som Martin Thorborg har interviewet.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35