Send til en ven   Udskriv14/6 2012 kl. 23:03
Send til en ven

Skelmose Consulting garanterer resultater

Skelmose Consulting består af en gruppe erfarne rådgivere inden for management og ledelse, som ligger vægt på faglighed, grundighed og tryghed.

Af Amanda Højme Nielsen

Skelmose Consulting er en virksomhed som formilder rekruttering, interim, virksomhedsformidling og outplacement og og som garanterer, at de kandidater, der ansættes på projekter også skaber resultater. Skelmose Consulting fokuserer derfor også på brancher, hvori de selv har mange års erfaring og kan trække på deres faglige kompetencer.

Når der skal findes den rette kandidat, kan Skelmose Consulting trække på mere end 5.000 kvalificerede ledere, specialister, interim- og topledere samt bestyrelsesmedlemmer. Desuden gør virksomheden også brug af deres netværk og samarbejdspartnere som bl.a. inkluderer Ulgvig og Progia, hvis særlige opgaver skal løses.

Udover at formidle kvalificerede kandidater, hjælper Skelmose Consulting også med søgning og formidling i forbindelse med køb eller salg af din virksomhed. Du kan finde virksomheder til salg eller køb på hjemmesiden.

Læs mere om Skelmose Consulting på www.skelmoseconsulting.dk

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35