Send til en ven   Udskriv19/4 2012 kl. 15:27
Send til en ven

Interim- og fastansættelser for senior ledere

Senior Service Search & Selection har siden 1970 haft fokus på rekruttering af erfarne ledere til virksomheder både i Danmark og i udlandet.

Af Amanda Højme Nielsen

Senior Service & Selection er en rekrutteringsvirksomhed som bestræber sig på at matche virksomheder med kvalificerede og kompetente ledere og specialister. Kandidater fra Senior Services emnebank har alle det til fælles, at de er 45+ og har erfaring i generel ledelse. Desuden er en bred vifte af brancher repræsenteret og kandidater kan have erfaring og spidskompetencer indenfor alt fra konstruktion og produktion til national og international forhandling.

Krav til Senior Service’s kandidater

Senior Service rekrutterer top- og mellemledere til virksomheder i forskellige brancher både i Danmark og i udlandet. Optagelse i emnebanken kræver et personligt interview hvori de faglige kvalifikationer kombineret med erfaringer, uddannelse, ansættelser, sprogkundskaber og menneskelige egenskaber vurderes. Du skal være i stand til at skabe resultater og finde frem til nyttige løsninger, og ja, så skal du være 45+.

Du kan læse mere om Senior Service & Selection her: www.seniorservice.dk

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35