Send til en ven   Udskriv6/9 2011 kl. 17:25
Send til en ven

Firmaer og hjemmesider der formidler freelance- og interim ansættelser

En oversigt over relevante sites, hvis du som erfaren leder eller dygtig specialist går efter at finde en interim ansættelse eller virke på freelance basis.

www.nexus-interim.dk

Nexus Interim Management formidler kompetente ledere og specialister til interim opgaver, når virksomheder blandt andet mangler specialistressourcer, supplement til eksisterende ledelse på projekter eller et strategisk ledelsesværktøj.

www.seniorservice.dk

Senior Service Search & Selection er en organisation der rekrutterer erfarne ledere over 45 til fastansættelser og interim ansættelser i både ind- og udland.

www.nextt.dk

Nextt Management rekrutterer kvalificerede erhvervsledere til bestyrelsesposter og interim ledelse, og lægger vægt på at kandidater i ledernetværket besidder både menneskelige og egenskaber samt høje, faglige kompetencer.

www.cronos.dk

Cronos formidler erfarne ledere og specialister på alle ledelsesniveauer til både midlertidige ledelsesposter samt faste stillinger indenfor alle funktionsområder og brancher.

www.freelance.dk

Dansk Netværk for Freelancere er en portal, hvor freelancere kan komme i kontakt med en bred vifte af virksomheder og finde relevante freelance-, vikar- og barselsopgaver samt projekter.

www.amino.dk

Amino er mødested for mere end iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende, som bl.a. udbyder debatforum, events, ekspert- og iværksætterblogs samt freelanceopgaver.

www.i-c.as

Interim Competence specialiserer sig i at formidle professionelle konsulenter og specialister inden for IT-, Ingeniør- og Stabsområdet til både interim opgaver og fastansættelse.

www.letfreelance.dk

På portalen Let Freelance” kan freelancere finde virksomheder indenfor adskillige områder, som har behov for at få løst freelance-opgaver, som kræver netop deres erfaringer og kompetencer.

www.skelmoseconsulting.dk

Skelmose Interim er inddelt i seks teams som hver består af kvalificerede kandidater inden for ledelse, udvikling og konstruktion, produktion, teknisk salg, projektledelse og specialkompetence.

www.progia.dk

En virksomhed som blandt andet rekrutterer og formidler kandidater til interim ledelse. Opgaver kan omfatte alt fra rådgivning til ansvar som midlertidig direktør.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35