Send til en ven   Udskriv12/4 2012 kl. 9:48
Send til en ven

Cronos matcher virksomhed og leder på 10 dage

Cronos Management er en virksomhed som formidler kompetente ledere og specialister, og som fokuserer på at løse opgaver både hurtigt og effektivt.

Af Erik Bernskov

Interim management virksomheden Cronos, som er det græske ord for ”tid”, beskæftiger sig med interim management, rekruttering, outplacement og karriererådgivning, og har fokus på tidsbestemte ledelsesopgaver. Behovet for en interim manager opstår typisk ved spidsbelastninger, opsigelser eller orlov i ledelsen, projekter, produkt- eller virksomhedsudvikling, teambuilding m.fl.

Det perfekte match

Cronos har til formlandsdækkende kandidatnetværk ållandsdækkende kandidatnetværk at de rette ledere til virksomheder og organisationer, som har brug for specifikke kompetencer til definerede interim opgaver indenfor alle ledelsesniveauer, brancher og funktionsområder. Matchet mellem leder og virksomhed sker på baggrund af en situationsbestemt vurdering af kandidaternes faglige og ledelsesmæssigt kompetencer og virksomhedens konkrete behov og ønsker – og så finder Cronos det perfekte match i løbet af 10 dage.

Proaktive specialister

Cronos bestræber sig på at kunne formidle landsdækkende kandidatnetværk bestående af interim managers med stor ledelseserfaring og viden samt evnerne til at kunne skabe resultater.

Læs mere om Cronos her: www.cronos.dk

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35