Dit billede på CV kan have en negativ effekt

Et billede på CV’et vil måske gøre det lettere for læseren at huske dig – men i virkeligheden er der en stor risiko for at blive sorteret fra på billedet.
Dit amerikanske CV

Dit amerikanske CV

Når du søger job i USA og skriver dit CV, bør du være opmærksom på de væsentlige forskelle mellem de danske og amerikanske CV traditioner.
6 tips til dit udenlandske CV

6 tips til dit udenlandske CV

Når du søger job i udlandet, kan der være forskellige praktiske ting, som du bør være opmærksom på. Ikke mindst ved udarbejdelse af dit CV.
Det engelske CV

Det engelske CV

Selvom de engelske CV traditioner minder meget om de danske, er der dog alligevel nogle forskelle, som du bør være opmærksom på, hvis du søger job i Storbritannien.

Dit CV på internettet

Nogle virksomheder bruger CV-bankerne til at få et indtryk af udbuddet af arbejdskraft inden for bestemte områder. Selvom mange også benytter LinkedIn i søgningen efter kandidater, så er det vigtigt at være i de rette CV banker.

8 gode råd til det perfekte CV

Det perfekte CV er et CV, der får dig til et jobinterview. Det gælder derfor om at målrette sit CV til læseren og det konkrete job. Derudover er der 8 vigtige elementer, der skal være på plads for at et CV sælger dig.

Vælg den rigtige type CV

Det omvendt kronologiske CV med resultater er langt det bedste CV til at sælge dig. Et funktionsopdelt CV kan dog med fordel bruges, når du er nyuddannet, skifter branche eller af anden årsag har en grund til at fremhæve dine kompetencer frem for dine præstationer i ansættelser.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35