3 vigtige egenskaber hos den gode Executive coach

Der findes et stort udbud af Executive coaching på det danske marked; coaches som hjælper ledere med at forny og genfinde sig selv. Det du får ud af Executive coaching vil i høj grad afhænge af det miljø din coach formår at skabe. Her er 3 egenskaber, du bør lede efter i en Executive coach.

Sådan samler du et vinderteam

De fleste af os har prøvet at være en del af et team, hvor samarbejde og arbejdsprocesser var langsommelige og til tider ineffektive. Et team er nemlig ikke bare et team. I et godt og effektivt team bør der tages forbehold for en række faktorer, som spiller ind i det gode samarbejde. Her er 10 elementer, du bør tage højde for, når du vil samle et vinderteam.
Gode spørgsmål er vejen til coachingsucces

Gode spørgsmål er vejen til coachingsucces

Som coach er din vigtigste kompetencer, at kunne stille de rigtige spørgsmål og dermed hjælpe coacheen til at reflektere over de rigtige ting. Faktum er, hvis du ikke stiller de rigtige spørgsmål, vil du heller ikke få succes med din coaching.

8 gode råd til effektiv ledercoaching

Hvis du som leder ønsker at være en effektiv coach, har du brug for en konsekvent fremgangsmåde, når du skal coache dine medarbejdere, imødekomme problemer og fremme effektivitet på arbejdspladsen. Læs her om 8 gode råd til, hvordan du som leder opnår effektiv coaching.
Lederens grundlæggende coaching kvalifikationer

Lederens grundlæggende coaching kvalifikationer

Coaching handler om at skabe en positiv, fremadrettet indstilling. Selvom man som leder ikke er nødvendigvis er ”coach”, er det alligevel én af de mange roller som man engang imellem må påtage sig. Her er 5 kvalifikationer, der gør en god leder til en god coach.

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35