Send til en ven   Udskriv8/6 2012 kl. 9:13
Send til en ven

StepStone - en international karriereservice

StepStone er repræsenteret i 9 forskellige europæiske lande og er en online karriereservice med fokus på rekruttering til virksomheder, som for nylig har indgået samarbejde med BranchOut.

Af Erik Bernskov

Med over 12 millioner besøgende hver måned, godt 1,6 million registrerede CVér i databasen og mere end 92.000 jobopslag, stræber StepStone efter at hjælpe virksomheder med at formidle de rette medarbejdere. Virksomheder som bl.a. IKEA, Telekom, TNT, Dell m.fl. bruger StepStone, når nye, kvalificerede medarbejdere skal findes.

Søgefunktionen finder du på forsiden, og her har du mulighed for at søge på jobtitel eller virksomheder samt browse i databasens kategoriinddelte job fora som fx Salg og Marketing, Ingeniør og teknik eller Medicinal og biotek.

Udover formidling af ledige job og kandidater og byder StepStone også på artikler målrettet jobsøgende om afklaring af kompetencer, jobstrategi, drømmejob, ledelseskompetencer, jobsamtale, trends m.m. Desuden kan du med en StepStone profil oprette en personlig hjemmesidem få adgang til gemte jobansøgninger, modtage mails med relevante jobopslag og oprette dit eget CV i databasen.

StepStone i samarbejde med BranchOut

Holland er det første land som får glæde af, at StepStone i 2012 har indgået et samarbejde med BranchOut, som har eksisteret siden 2010 og er Facebooks største professionelle applikation. Reelt betyder samarbejdet, at StepStone kan slå jopannoncer op på BranchOuts platformer, og finde frem til de kandidater som bruger Facebook professionelt.

Integrationen mellem StepStone og BranchOut gør desuden, at jobsøgende, som bruger StepStone også kan bruge deres Facebook netværk til at finde job, følge med i og bedre vurdere potentielle virksomheder og kolleger. Formålet er, at jobsøgeprocessen skal være lettere og skabe bedre resultater.

Fordelene ved StepStone og BranchOuts samarbejde forventes tilgængeligt i Danmark i 2. Kvartal 2012.

Se mere på www.stepstone.dk

Læs mere om samarbejdet mellem BranchOut og StepStone på http://www.stepstone.dk/Om-StepStone/Pressemeddelelser/stepstone-samarbejder-med-branchout.cfm

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35