Send til en ven   Udskriv15/12 2011 kl. 17:36
Send til en ven

Ofir er stærk i den offentlige sektor

Jobportalen Ofir er landets næstmest besøgte jobportal. Den er en bred portal, der dækker alle typer job, men er stærkest, når det gælder job i det offentlige.

Af Erik Bernskov

Ofir.dk er udsprunget af jobsektionen i den landsdækkende gratisavis Søndagsavisen. Målet var her at skabe redaktionelt indhold omkring jobannoncerne. Annonceringen i avisen er kraftigt mindsket og i dag er Ofir den overordnede platform for jobopslag i både avis og på nettet.

Ofirs historie på internettet begynder i 1996 hvor Jobavisen.dk bliver en samlet platform, der havde en trafikmængde, der kun blev overgået af Jubii. I 2000 bliver Jobavisen.dk og sitet Forum.dk lagt ind under Ofir.dk, som nu udbød services som jobannoncer, e-mail, chat, dating, shopping, boligportal, biler m.v.. Ofir-navnet er inspireret af bogen ”Ofir’s guld” af Erwin G. Bloch, hvori Ofir var stedet, hvor kong Salomon hentede sit guld. Der er flere teorier om, hvor i Afrika guldlandet Ofir var.

I 2006 er Ofir/Matchwork jobnetværket et af de mest besøgte sites i Danmark, og man vælger at gøre Ofir til en ren jobportal.

Nyt design og integration af fagportaler.

I 2011 lancerede Ofir et nyt design på hjemmesiden og valgte samtidig at integrere fagportalerne Salgsjobbet, Økonomijobbet og Plejejobbet. Søgninger på de tre områder bliver derfor vist på Ofir.dk.


Ofir har fokus på arbejdsgiverne

Når de forskellige jobportaler annoncerer i TV får man et rimelig klart billede af, om fokus for en jobportal er de jobsøgende eller arbejdsgiverne, der skal finde nye medarbejdere. TV annoncer fra konkurrenten Jobindex har haft fokus på at motivere jobsøgende til at besøge deres hjemmeside. Ofir har imidlertid i annoncekampagner fokuseret på at nå beslutningstagere i virksomhederne.

Tankegangen bag Ofir.dk jobportalen er, at jo flere oplysninger man udveksler, des større er muligheden for, at man finder det rigtige job og at virksomheden ansætter den rigtige medarbejder.

Ofir.dk er ejet af Ofir & Søndagsavisen.

www.ofir.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35