Send til en ven   Udskriv13/10 2011 kl. 15:01
Send til en ven

Jobrapido gør sig for alvor bemærket i Danmark

Jobrapido - som blev grundlagt i 2005 i Milano og i dag findes i 50 lande verden over – gør sig nu også gældende som jobportal i Danmark.

Af Amanda Højme Nielsen

International virksomhed

Jobrapido er i stærk vækst og stræber efter at levere den bedste jobsøgemaskine for jobsøgere verden over. Jobportalen er i dag én af de mest anvendte jobportaler i både Italien, Storbritannien og Tyskland. I Europa alene er det muligt at søge blandt 2 mio. ledige stillinger.

Søgemaskinen Jobrapido

Jobrapido samler jobannoncer fra forskellige websites ét sted; også de stillinger, som annonceres og offentliggøres på virksomheders og rekrutteringsfirmaers egne websites. På den danske Jobrapido er det muligt at søge blandt 15.000 opslåede stillinger.

I praksis fungerer Jobrapido som en søgemaskine, hvor brugere kan søge jobannoncer via stillingsbetegnelser og/eller geografiske områder. Når en søgning er foretaget, dukker alle relevante resultater fra hundredevis af websites op.

Med Jobrapidos gratis Job Alert service, er det også muligt at få tilsendt daglige e-mails med om de seneste, relevante jobannoncer, som matcher søgeordene i ens søgeprofil.

www.jobrapido.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35