Send til en ven   Udskriv9/5 2012 kl. 15:45
Send til en ven

Jobportal med masser af ledige stillinger i Norge

På Finn.no finder du mange af de ledige job, der skal besættes i Norge. Der er mere end 16.000 ledige stillinger indenfor forskellige kategorier på det norske arbejdsmarked.

Af Amanda Højme Nielsen

Det norske jobmarked byder på store muligheder for jobsøgende mobile danskere. Den fortsat boomende olieindustri medfører, at der er flere ledige stillinger at finde end i Danmark. (Læs også artiklen http://www.jobogledelse.dk/artikler/flere-jobs-i-norge) Hvis man derfor ønsker at udforske de norske muligheder, er finn.no/jobb det helt rigtige værktøj. Her finder du nemlig mere end 16.000 ledige stillinger, hvoraf mere end 500 er lederjobs.

Finn.no blev etableret i 2000 og er Norges største online markedsplads for køb og salg af tjenester mellem privatpersoner og virksomheder – jobfunktionen finn.no/jobb er én af disse ydelser. Udover nyt job kan du også finde information om rejser, restauranter, biler, ejendomme m.v. på Finn.no.

Portalen fungerer stort set på samme måde som de danske jobportaler, og er derfor også nem at gå til. Som bruger har du mulighed for enten at foretage enten en hurtig søgning eller en avanceret søgning, hvor du vælger område, jobkategori, lederkategori, jobtype, sektor m.m. Som bruger kan du desuden tjekke ledige stillinger på mobilen og få karrieretips om alt fra CV til jobinterview. Du kan desuden ligge dit eget CV ind på jobportalen og gøre det nemmere for potentielle arbejdsgivere at finde frem til dig.

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35