Send til en ven   Udskriv20/9 2012 kl. 17:47
Send til en ven

Jobportal målrettet turistbranchen

Rekrutteringsvirksomheden Head aHead’s jobportal gør det nemt for kandidater og virksomheder at søge nye udfordringer i turistbranchen.

Af Julia Bernskov

Head aHead rekruttering gør det muligt for jobsøgende at holde sig opdateret om de nyeste jobs indenfor turistbranchen. Ledige stillinger bliver løbende opdateret på firmaets jobportal, hvilket skaber et nemt og hurtigt overblik over jobmuligheder i denne branche – bl.a. indenfor hotel, restaurant, catering, rejsebureauer samt luft- og søfart. Som jobsøgende kan du oprette et CV i Head aHeads CV-database, finde gode råd om jobsøgning og læse relaterede nyheder.

Til virksomheder

Som virksomhed giver Head aHead rekruttering dig muligheden for selv at komme i kontakt med potentielle jobsøgere. Desuden udbydes muligheden for hjælp til de praktiske arbejdsopgaver i forbindelse med rekrutteringsprocessen. På samme måde som for jobsøgende, kan du også som virksomhed finde og læse relevante nyheder.

Etableret i 2002

Head aHead, som har base i Middelfart, blev etableret i 2002 af Thorkild FuglsangNielsen. Han har en baggrund som bl.a. har været direktør i et rejsebureau og flere hoteller.

www.headahead.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35