Send til en ven   Udskriv21/12 2011 kl. 12:14
Send til en ven

Jobnet er jobcentrenes jobbank

Jobnet er en statens portal, der samler alle jobcentrenes tilbud og informationer ét sted. Da alle modtagere af dagpenge skal registrere sig som ledige på Jobnet hver uge er det et af landets mest benyttede jobsites.

Af Erik Bernskov

Jobnet er en offentligt finansieret jobbank. Selv om det er gratis for en arbejdsgiver at annoncere har den ikke udkonkurreret de private jobportaler efter den kom frem for nogle år siden. Det skyldes nok, at brugen af den er forbundet med en vis tvang og at den er så bred som den er. Jobsøgende, der befinder sig i job, vil derfor at i højere grad benytte nogle af de andre jobportaler.

Mange nyttige informationer samlet

Jobnet er udviklet af Arbejdsmarkedsstyrelsen i samarbejde med Kommunernes Landsforening, KL, og formidler jobcentres tilbud til både jobsøgende og arbejdsgivere i Danmark.

Portalen byder på informationssider om bl.a. jobsøgning og uddannelse samt en jobbank, en CV-bank og informationer om lokale jobcentre. Du kan desuden finde gode råd til jobsøgningen og finde links til diverse job- og CV-banker m.v.

Jobnet gør det muligt for arbejdsgivere at søge efter medarbejdere og oprette jobannoncer. Da alle jobsøgende på dagpenge skal have et CV er Jobnets CV-bank landets største.

www.jobnet.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35