Send til en ven   Udskriv5/1 2012 kl. 19:22
Send til en ven

Jobindex - Danmarks største jobportal

Få det størst mulige overblik over alle ledige job i Danmark med Jobindex.dk

Af Amanda Højme Nielsen

Jobindex bestræber sig på at yde den bedste service – og have det største udbud af job. Og som Danmarks største jobmarked har Jobindex mere end 375.000 brugere om måneden, som besøger jobportalen og de pt. mere end 8.000 jobannoncer og over 80.000 online CVér. Der er langt ned til Jobzonen, som kommer ind på en andenplads med 193.000 brugere (november 2011).

Jobindex for alle

Jobindex fungerer som en søgemaskine for jobannoncer og gør meget for at appellere til at så mange jobsøgere som muligt besøger portalen og ser på jobannoncer. Derved bliver det interessant for virksomheder at annoncere samt betale for at få adgang til CV databasen.

Som jobsøgende har du mulighed for at søge efter jobannoncer i over 500 jobbørser såvel som på private virksomheders jobsider. Desuden kan du bl.a. indtaste dit CV, tjekke dine lønvilkår samt tilmelde dig en e-mail service, som giver dig besked, når relevante stillinger bliver slået op.

Alt det andet

Udover de services og de mange opslåede jobannoncer, som skal hjælpe jobsøgende og virksomheder med at finde hinanden, har jobindex også andet at byde på. Herunder kan nævnes Jobindex Karrierecenter, som bl.a. formilder kontakt til en frivillig jobvejleder, man kan se videoer af foredrag fra arrangementerne ”Fest for fyrede” samt gratis gøre brug af en række karriereorienterede test.

Jobindex er – i forhold til de fleste andre jobportaler i Danmark – en velkørende forretning, der giver et pænt overskud. Der findes datterselskaber i flere europæiske lande.

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35