Send til en ven   Udskriv24/11 2011 kl. 15:47
Send til en ven

jobfisk.dk - et mødested for jobsøgende og rekrutteringsansvarlige

Henrik Rygaard Jensen startede jobfisk.dk, da han som nyuddannet humanist ikke kunne finde et job – og det gav nye muligheder.

Af Amanda Højme Nielsen

Om Jobfisk.dk

Jobfisk.dk er jobsite som bestræber sig på at give et fuldt overblik over jobdatabaser, jobsites, fagdatabaser, vikar- og rekrutteringsbureauer, og henvender sig dermed både til den jobsøgende såvel som den rekrutteringsansvarlige. Jobsitet har desuden et stort udbud af jobrelaterede artikler såsom fx jobsøgning, rekruttering, karriere, arbejdsliv, ledelse m.m.

Jobsite gav jobmuligheder

Da Henrik Rygaard Jensen i 2004 blev færdig med sin uddannelse i kommunikation og stod ansigt til ansigt med en stor arbejdsløshedsprocent, var han fast besluttet på, at holde sig selv i gang inden for det område, han gerne ville beskæftige sig med – og derfor startede han jobfisk.dk.

Jobsitet åbnede nye døre for Henrik. ”Jeg søgte mange jobs, kom til enkelte samtaler, og hver gang viste det sig, at Jobfisk.dk var det, der havde skaffet mig samtalen”, udtaler Henrik til dr.dk/nyheder.

I dag har Henrik et godt job, hvor han arbejder med rekruttering, og bruger ellers sin resterende tid på jobfisk.dk, som han håber med tiden vil blive det foretrukne mødested for jobsøgende og rekrutteringsansvarlige, og en hjælp til nye ledige i den første svære tid.

www.jobfisk.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35