Send til en ven   Udskriv9/11 2012 kl. 9:07
Send til en ven

Job-Support relanceret i 2012

Jobportalen Job-Support har siden 2000 budt på rekrutteringsservice og jobmuligheder for annoncører og jobsøgende. I efteråret 2012 blev portalen relanceret og gjort mere overskuelig.

Af Julia Bernskov

Efter at Job-Support.dk havde haft samme profil siden 2006 blev jobportalen relanceret september 2012. Som siden er opbygget nu kan du finde frem til opslåede job ved at lede under kategorier som bl.a. ledelse, salg, industri, restauration, sprog, undervisning, miljø m.m. Desuden kan du se nogle af de virksomheder, som Job-Support viser opslåede job fra. Du kan også søge efter konkrete virksomheder for at se om de har opslåede job på deres hjemmeside.

Som jobsøgende har du også mulighed for at tilmelde dig en job-mail og få tilsendt besked, når et relevant job slås op eller modtage onlinemagasinet CareerNews; et magasin rettet mod jobsøgende med fokus på karriere og job.

Som arbejdsgiver eller annoncør har du ligeledes mulighed for at modtage et onlinemagasin, nemlig HR-News, som indeholder artikler om arbejdsmarkedet, personale, e-rekruttering, online medier m.m.

Job-Support Danmark indgår som en del af det Skandinaviske Job-Support A/S og bestræber sig på at give både rekrutterende og jobsøgende brugervenlige værktøjer, hvad enten det gælder annoncering eller jobsøgning.

Læs mere om Job-Support her: http://www.job-support.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35