Send til en ven   Udskriv21/3 2012 kl. 20:44
Send til en ven

Gratis for virksomheder at have jobannoncer på Arbot

Arbot er en gratis søgemaskine, hvor du finder ledige job og stillinger, der annonceres på danske hjemmesider.

Af Amanda Højme Nielsen

Arbot er en job-søgemaskine, som er synkroniseret med forskellige danske virksomheders hjemmesider. Jobsøgende kan derfor her at finde frem til jobannoncer fra flere forskellige udbydere. Arbot opdateres dagligt og man kan derfor hele tiden følge med i hvor mange ledige stillinger og jobannoncer findes på portalen.

På Arbot kan du søge stillinger og jobs indenfor kategorierne: Sted, Titel, Branche, Virksomhed og Dato, eller du kan selv tilføje søgeord. Du kan vælge at kombinere eller søge på enkelte søgeord.

Baggrunden for at udvikle Arbot

Stifterne bag Arbot udtaler om baggrunden for at udvikle en ny job-søgemaskine:

Som arbejdstager savnede vi et sted på nettet, som gav overblik over alle jobannoncer i Danmark, og som havde en præcis og effektiv søgefunktion - en slags Google over ledige jobs! Det er en uoverskuelig opgave at søge job, når man som arbejdssøgende både skal sætte sig ind og søge i forskellige jobbaser, hjemmesider, aviser og fagblade samt netværk for at finde drømmejobbet.

Min egen mening er, at Arbot brugervenlig og lige til at gå til - når du besøger hjemmesiden bliver du mødt af søgefunktionen på forsiden. Se mere her: www.arbot.dk

Forrige12Næste

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35