Send til en ven   Udskriv19/2 2014 kl. 21:55
Send til en ven

Jooble gør hele verden til din arbejdsplads

Jooble er en jobsøgemaskine, der kan hjælpe dig med at finde dit drømmejob. Her kan du finde alle jobannoncer og alle ledige stillinger i Danmark og mange andre lande.

Af Lene Piilgaard

Jobsøgemaskinen Jooble.dk har fået fodfæste i Danmark og er en ny mulighed for at finde jobs både i Danmark og udlandet. Jooble henter således jobs i 59 forskellige lande, giver adgang til 2 millioner jobs rundt om i det meste af verdenen og har daglig besøg af over en million jobsøgende hver dag.


Joobles opbygning gør, at den søger langt bredere end andre søgemaskiner. Det betyder, at den hver måned har omkring 13.000 tilgængelige jobannoncer alene i Danmark. Samtidig har den en brugevenlig opbygning og funktionalitet, der gør, at når du anmoder om en jobsøgning, vil du få links til de jobs fra mere end 60 jobwebsteder i Danmark, der er mest relevante for din søgning.


Hensigten med etablering af Jooble er at sikre en bedre funktionalitet og service, og derfor er der lagt vægt på simple værktøjer til bl.a. avanceret søgning, så man præcist får udsøgt de jobannoncer, der er relevante i ens jobsøgning, men den kan også bruges mere bredt. Har du f.eks. udlængsel eller vil har du brug for at få praktisk erfaring i forhold til din uddannelse, er Jooble også den perfekte søgemaskine. Den lige så smidigt leder dig til dit ønskejob i udlandet.


www.Jooble.dk

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35