Send til en ven   Udskriv21/6 2013 kl. 20:57
Send til en ven

HEL Udvikling søger forretningsorienteret Management konsulent

HEL Udvikling søger Management konsulent i København til salg og gennemførelse af search & selection, lederudvikling samt salg af outplacementopgaver.

Som management konsulent vil du få ansvaret for at drive din egen business unit i HEL udvikling. Du vil således stå for salg og gennemførsel af search & selection samt opgaver, der relaterer sig til udvikling af medarbejdere og virksomheder. Du vil desuden selv varetage gennemførsel af enkelte outplacementforløb sammen med HEL Udviklings erfarne konsulenter.

Din opgave består i – ud fra kontoret i Søborg – at skabe vækst hos HEL udvikling ved at opdyrke nye kunder, indgå- og vedligeholde rammeaftaler samt at gennemføre management konsulent opgaver.

HEL Udviklings search & selection koncept er kendetegnet ved grundighed og stærke analyseværktøjer, der sikrer et ideelt match med virksomheden. Der fokuseres derfor på kvalitet og lange kunderelationer.

HEL Udviklings outplacementforløb sammensættes individuelt til den enkelte og er baseret på en række velafprøvede værktøjer og en unik webbaseret løsning, som outplacementkandidaten har glæde af.

Kvalifikationer

·         Du har en Cand. merc., MBA, ingeniøruddannelse eller lignende.

·         Du har en stor lyst til at sælge og kan dokumentere gode salgsresultater.

·         Du har erfaring som leder eller har løst opgaver i samarbejde med topledere.

·         Du har et netværk blandt personalechefer og/eller ledere i den private sektor.

·         Du har en god empati.

·         Du er målrettet og ser en udfordring i at opbygge din egen kundeportefølje.

Vi tilbyder dig

·         At blive en del af en velrenommeret virksomhed i en spændende udvikling.

·         Oplæring i vores koncepter, der løbende er blevet udviklet siden 1991.

·         En afvekslende hverdag med masser af spændende udfordringer.

·         En lønpakke, der delvist baserer sig på dine salgsresultater.

Om HEL udvikling

HEL Udvikling blev etableret i 1991 og har en stor erfaring og mange referencer inden for lederudvikling, outplacement og search & selection i hele Danmark. Mange hundrede ledere og medarbejdere har siden virksomhedens start haft stort udbytte af- og er blevet udviklet gennem HEL Udviklings forandringsprocesser. Mange kunder findes blandt nogle af Danmarks største virksomheder.

Vi lægger vægt på at have en høj etisk standard overfor både kunder og kandidater.

Hvis du er interesseret i jobbet

Tiltrædelse snarest, men vi venter på den rigtige profil. Hvis stillingen lyder interessant, så send en ansøgning til partner Kim Holst på kh@hel-udvikling.dk . Ønsker du flere informationer om jobbet kan du kontakte Kim Holst på tlf.23 40 91 03. 

JobOgLedelse.dk • Tlf: (+45) 44 44 06 35